MUŞ / MERKEZ - TAŞOLUK İLKOKULU

AFAD EKİPLERİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER

Okulumuzda İl Afet ve Acil Durum AFAD Müdürlüğü görevlileri, öğrencileri afet anında ne yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirdi. Afet eğitiminin tamamlanmasının ardından okulda deprem tatbikatı yapıldı. Okulumuzda İl Afet ve Acil Durum AFAD Müdürlüğü görevlileri, öğrencileri afet anında ne yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirdi. Afet eğitiminin tamamlanmasının ardından okulda deprem tatbikatı yapıldı. Okulumuzda İl Afet ve Acil Durum AFAD Müdürlüğü görevlileri, öğrencileri afet anında ne yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirdi. Afet eğitiminin tamamlanmasının ardından okulda deprem tatbikatı yapıldı. Okulumuzda İl Afet ve Acil Durum AFAD Müdürlüğü görevlileri, öğrencileri afet anında ne yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirdi. Afet eğitiminin tamamlanmasının ardından okulda deprem tatbikatı yapıldı. Okulumuzda İl Afet ve Acil Durum AFAD Müdürlüğü görevlileri, öğrencileri afet anında ne yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirdi. Afet eğitiminin tamamlanmasının ardından okulda deprem tatbikatı yapıldı. Okulumuzda İl Afet ve Acil Durum AFAD Müdürlüğü görevlileri, öğrencileri afet anında ne yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirdi. Afet eğitiminin tamamlanmasının ardından okulda deprem tatbikatı yapıldı. Okulumuzda İl Afet ve Acil Durum AFAD Müdürlüğü görevlileri, öğrencileri afet anında ne yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirdi. Afet eğitiminin tamamlanmasının ardından okulda deprem tatbikatı yapıldı. Okulumuzda İl Afet ve Acil Durum AFAD Müdürlüğü görevlileri, öğrencileri afet anında ne yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirdi. Afet eğitiminin tamamlanmasının ardından okulda deprem tatbikatı yapıldı. Okulumuzda İl Afet ve Acil Durum AFAD Müdürlüğü görevlileri, öğrencileri afet anında ne yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirdi. Afet eğitiminin tamamlanmasının ardından okulda deprem tatbikatı yapıldı. Okulumuzda İl Afet ve Acil Durum AFAD Müdürlüğü görevlileri, öğrencileri afet anında ne yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirdi. Afet eğitiminin tamamlanmasının ardından okulda deprem tatbikatı yapıldı.

Yayın: 26.02.2024 - Güncelleme: 26.02.2024 21:58 - Görüntülenme: 55