MUŞ / MERKEZ - TAŞOLUK İLKOKULU

Mrt

Ara

Okulumuzda Öğretmenler  Günü  kutlama programı yapıldı. Programda günün anlamı ve önemi ile ilgili konuşmalar yapıldı, şiirler okundu,müzikli gösteri yapıldı. Programı hazırlayan öğretmenlerimiz Özgül SÖYLEMEZ'e ve ELİF UYGUR HALİLOĞLU'na teşekkür ederiz.

Ara

Her yıl,  29 Ekim ile 4 Kasım tarihleri arasında Kızılay Haftası’nı kutluyoruz. Kızılay, ülkemizin en önemli ve en büyük yardım kurumudur.

Kızılay, başka ülkelerde meydana gelen felaketlerde de yardım elini uzatır. Böylece Türk Halkı’nın ne kadar yardımsever olduğunu bütün dünyaya göstermiştir.

Kızılay, bütün bu yardımları halktan topladığı bağışlarla ve kendi gelirleriyle yapmaktadır. Kısaca iyi günümüzde Kızılay’a yaptığımız yardımlar kötü günümüzde yardım olarak bizlere dönmektedir. Bizler de Kızılay’a destek olmayı unutmayalım.

Törenin düzenlenmesinde emeği olan öğretmenimiz Mehmet Mustafa YILDIRIM'a teşekkür ederiz.

Ara

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüzlüğe uğurlandığı günün 85. yıldönümünde herkese düşen en büyük görev; “Atatürk`ü ve en büyük eseri Cumhuriyet`i anlamak, Cumhuriyet`in değerlerini her koşulda korumak, Atatürkçü düşünceyi benimsemek, Türkiye`yi aydınlık yarınlara taşımaktır.”

Bu duygu ve düşüncelerle, Atamızın en büyük emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti'ne her yönü ile sahip çıkacağımıza söz vererek aramızdan ayrılışının 85. yılında, Ulusumuzun yüreğinde ölümsüzleşen, Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK' ü bir kez daha sevgi ve saygıyla anıyor, yüksek hatırası önünde saygıyla eğiliyor ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Programı hazırlayan öğretmenimiz Hacı Salih GÜNDÜZ'e ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Öğrencilerin, öğretmenlerin ve personelimizin depreme ne kadar hazırlıklı olduğu test edildi.